28.12.2013

Sny joulukuun paketti

Vihdoinkin päivitys Sny paketista.

Hain paketin jo aatonaattona, mutta silloin oli kiireitä enkä ehtinyt avaamaan pakettia ennen aattoa. Silloin kuvasin, mutta en taas ehtinyt blogia päivittämään ja sitten se unohtui ja kun muistin en ollut koskaan koneella. 


Paketin aukaisussa oli apulaisia, kuten yleesä aina.


Paketista löytyi taas kaikkea ihanaa, pinkki-mustaa regiaa, todella hyvän tuntuiset puikot, kiva kirja josta löytyy ohjeita monenlaisiin kransseihin, koirille herkkuja ja kiva kukka heijastin. Lanka päätyi heti puikoille, mutta ei ole siitä kauheasti edistynyt kun en ollut tyytyväinen malliin jolla aloitin, pitää etsiä toinen malli mikä mielyttäisi enemmän, sillä aikaa olen urakoinut joulukalenteri sukkiani, jotka jäivät ennen joulua kesken. 

Joitain vastauksia kirjeen kysymyksiin :) Kyllä tykkään näperrellä kaikenlaista, innostun helposti kaikkeen uuteen välillä se innostus kestää kauemmin ja välillä vähän vähemmän aikaa. Riippuu varmaan siitäkin kuinka tyytyväinen olen lopputuloksiin, olen itse tekemissäni jutuissa tosi kriittinen. Meidän koirat ovat ahneita ja niille kelpaa melkein mikä herkku tahansa, nuo denta stiksit ovat tuttuja herkkuja ja ne kyllä haistettiin jo laatikon ulkopuolelle, senverran oli innokkaita apulaisia. Enkä osannut arvata kuka pakettien takana oli. 

Sny paljastui siis tässä paketissa ja oli K@tja  http://lankakorisekaisin.blogspot.fi/

Jossa on muuten juuri nyt arvonta käynnissä.

 

Sny kierros oli tosi mukava, nyt vain odottelemaan keväällä käynnistyvää kierrosta. Terveisiä kaikille osallistuneille.


2 kommenttia:

  1. MIe jo jännitin täällä, tokko se paketti tullutkaan perille! Nimittäin sattui postinkassalla vähän semmonen ''hässäkkä''. Vanhempi (eläkeikäinen?) rouva nääs änki siihen, kesken paketin lähettämisen ihan törkeesti ja tuskaili, joko voisin lähteä, että muutkin pääsee :D Mie sekä postitäti mentiin niin hämille että unohdin lähetyskuitin pyytää ja postitäti unohti antaa.
    Huh..onneks saapui!

    VastaaPoista