8.12.2013

Jämälankavillasukkajoulukalenteri päivät 1-8

Olen osallistunut jämälankavillasukkajoulukalenteriin, vaikka en ole siitä vielä ennen postauksia tehnytkään.
 
 /joulukalenteri-2013.html

 Teen sukkia lähinnä Nalle-lankojen jämistä, kärjet tein mustalla johon laitoin Regian vahvikelankaa joukkoon, löysin sitä kaupoilla käydessäni ja oli sitten pakko ostaa koekäyttöön yksi.


 Tässä molemmat sukat päivät 1-8 tehtynä.
  
Tässä sukka A.  Kännykkäni kuoret ovat pinkit joten kudoin 1. päivän kerroksen pinkillä. 4. päivä piti kutoa repun/käsilaukun värillä, useimmiten käyttämäni käsilaukku on pinkki, mutta päätin neuloa harmaalla joka on isomman kassini väri, sitä käytän myös usein. 5. päivä piti kutoa pyyhkeen värillä, minulla on vihreä-kirjava Aappa pyyhe ja satuin löytämään vihreän-kirjavaa lankaa. 8. päivä ohje oli maton värinen raita, meillä ei paljon mattoja ole lattialla, mutta yksi farkunsininen matto löytyy makkarista.

 

 Sukka B. Ensimmäinen raita päivä 2, lompakon värillä, eräs lompakoistani on pinkki, joten sillä mentiin taas. 3 päivä satunnaisella värillä, eli otin jämälanka pussista kerän ja neuloin sillä. 6. päivä nimen etukirjaimella alkavalla värillä R eli ruskea. 7. päivä jäätelön värillä, jota haluaisin syödä nyt. Lanka on oranssi-lime eli haluaisin syödä appelsiini tai lime jäätelöä.

Tästä sitten taas jatkuu huomenna.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti