10.12.2013

Joulukalenteri 10 luukku

Lapset saavat aina jouluisin paljon tavaraa, joskus kuitenkin on kiva keksiä lahjoja jotka ovat erilaisia  ja joita voi itse tehdä tai ovat tekemistä. Päiväkodissa teimme itse muovailuvahaa, se oli paljon mukavamman tuntuista kuin ostettu vaha eikä tarvinnut kovin ihmeellisiä aineksia. Löysin reseptin joka näyttää samalta eli ei kun kokeilemaan. Säilytä vaha jääkaapissa ilmatiiviisti pakattuna vaikka muovipussiin.

Tässä kortti josta voi kuvitella miltä
Mandala kalenteri/koriste
näyttää ennen väritettyjä kuvia.
 Joskus olen tulostanut ison kasan värityskuvia netistä lisäksi ostanut värikynät, siinä on myös kiva lahja jossa on tekemistä pitkäksi aikaa ja saa kuvat lapsen mielenkiinnon mukaan. Vähän vastaava idea on se, että kerää kassillisen askartelu tarvikkeita, paljon kierrätettyä ja vähän ostettua, liimaa ja kyniä yms.

Hauska joulukalenteri/koriste seinälle tulee kun tulostaa mandala värityskuvia ja liimaa niitä eri värisille kartongeille, niitä sitten vaoi kääntää joka päivä ja värittää saa kivoja joulupalloja kartonki kuuseen seinälle :)

Leipomisesta pitävälle lapselle voi hankkia vähän leivontatarvikkeita, etsiä netistä helppoja reseptejä ja vaikka laminoida ne että säilyvät hyvinä, sitten patalaput ja essu. Siinä on kiva paketti valmiina. Tietysti voi tehdä näitä kivoja purkkeja joissa on ainekset ja resepti valmiina.

kaurakeksit-purkissa

Jouluiset pikkuleivät

Piparminttumuffinssit

m&m's cookiet
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti