25.11.2013

Uusia muumimukeja 2014

Törmäsin facebookin muumimuki ryhmässä kuvaan uusista muumipappa ja muumimamma mukeista, kulhoista ja lautasista.


Varsinkin pappa muki on tosi kivan näköinen, tykkään kyllä molemmista enemmän kuin vanhoista mamma ja pappa mukeista.

Muutama päivä sitten julkaistiin kuva Toven juhlavuoden mukista ja purkeista, muki on tietysti hankittava ja luultavasti molemmat versiot eli laseilla ja ilman.

 Näitä uutuuksia hankittavaksi on tässä lähiaikoina muutenkin tullut, talvisesonki mukin lisäksi tuli tänä vuonna kulho ja tietysti uusi seikkailu sarja. Niistä mukit on jo hankittu, ja uudet joululusikat, mutta muut osat ovat vielä kaupassa :) no seikkailusarjalla ei ole mitään kiirettä, kun kai on kuitenkin jonkin aikaa myynnissä.

Tuolla Facebook ryhmässä seuraan tietoa uutuuksista (vaikka muualta välillä löytyy kyllä aikaisemmin) ja täältä löytyy keräilijän luettelo. Se on nytkin vähän jäljessä (puuttuu uusi Seikkailu muutto ja talven sesonki muki), mutta aika kattava se kuitenkin on.

Innostuin vielä kuvaamaan vitriinissä olevaa kokoelmaa, sieltä löytyy näiden kotimaisten mukien lisäksi muutama ulkomaalainenkin muumimuki sekä nuo uudet Angry Birds mukit, jotka voitin facebook arvonnassa.

Tässä sesonkeja ja muita vanhempia mukeja, sekä nuo jo poistuneet lasit.


Tässä lisää mukeja, täällä on nuo tavikset sekä pari harvinaisempaa.


Englannista.


Sitten vähän sekalaisempaa sarjaa.


Viimeksi Prismassa käydessäni huomasin, myös Angry Birds kulhoja tulleen myyntiin. Ovat isompia kuin muumikulhot ja eri mallisia, mutta ovathan nuo mukitkin isompaa kokoa. Vielä en näitäkään ostanut, enkä tiedä ostankokaan, mutta hauskan näköisiä ovat nämäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti