20.11.2013

Marraskuun SNY-paketti ja muuta postia


Paketista löytyi, ihana kortti ja tiskirätti, sekä puuvilla lankoja, kynttilöitä ja koirille herkkuja. Koirat olivatkin jo heti paketin tuotuani nenät kiinni siinä nuuskimassa että mitä täällä on. No saivat he herkkunsa kun olin saanut kuvat otettua.


Oli kyllä ihanan piristävä paketti. Pitää miettiä mitä noista langoista tekisi, no vielä on sukkia tilauksessa joten ei ole kiire aloittaa heti.

Niin mä en oikeen pidä talvesta, liian kylmää... Ja täälläpäin yleensä on enemmänkin loskakelejä ja kuraa talvellakin, no pari talvea on ollut ihan lumisia ja kylmiä. Mieluiten siis pitäisin kesää koko ajan :) mutta jos on pakko se talvi kärsiä niin saisi tulla muutama aste pakkasta ja lunta max. 10 senttiä. Olisi tämä nykyinen työkin helpompi hoitaa kun ei ole liikaa lunta eikä kauhean kylmä.


Tässä Dio syö herkkuaan.

 

Tämän lisäksi posti toi muutakin mukavaa, eli ensi kevään Party Lite kuvaston. Tässä sitten olisi taas töitä tiedossa, toivottavasti kutsuja saa käydä pitämässä monessa paikassa, on aina kiva tavata iloisia ihmisiä kutsuilla.Jos muuten kiinnostaa niin käykää katsomassa nettikauppaani osoitteessa https://riavaljanen.partylite.fi/Home

Mirador-lyhty

Siellä on nyt marraskuun tarjouksena oma suosikkini suuri Mirador lyhty hintaan 99 euroa ( hinta tulee kun siirrät sen ostoskoriin) 


3 kommenttia:

 1. Hyvä, että paketti saapunut perille!
  Täytyyhän koiria muistaa, onhan ne ''lapsia'' ;)
  Voi, että haikea fiilis - ensi kuussa vikan paketin aika - onkos sinulla jtn muumimukia mikä puuttuisi?

  VastaaPoista
 2. Hieno paketti ja mitä parisi totesikin, niin tottakai koiria pitää myös muistaa :).

  VastaaPoista
 3. Joo kiva, kun koiriakin muistettiin, se vaan ettei itse meinaa päästä avaamaan, kun toiset ovat niin innoissaan siitä :D Aika hyvin nuo kaupassa olevat muumimukit löytyy tuolta vitriinistä, mutta käyttömukeja ei koskaan ole liikaa :D ei silti kyllä ne tuolta vitriinistäkin välillä käyttöön joutuvat, jos/kun on porukkaa enemmän kuin käyttömukeja löytyy.

  VastaaPoista