18.10.2013

Taikalankapallo

Eli Sny paketti lokakuu, saapui eilen. Pikaisesti ehdin silloin avata ja kurkistaa, mutta vasta tänään "aamulla" ( minun aamuni alkoi tänään reilusti puolenpäivän jälkeen, näitä yötyöläisen ihanuuksia, kun saa hyvällä omallatunnolla nukkua kun toiset ovat töissä)

Tässä on nyt paketista kuvia.


Eli minun ei tarvinnut ryhtyä kerimään omaa lankapalloani auki, vaan voin tehdä sen myöhemmin. Sen sisällä olivat kivat suklaapala korvikset, ja on minulle reijät korvissa joten omiin korviini voin nuo laittaa, sekä kirje sny:ltä. Dumle lakuja ja kuivattuja hedelmiä löytyi myös ja nuo alemmassa kuvassa olevat ihanat pyöröpuikot. Tuo lanka on minulle uusi tuttavuus ja ihanan pehmeää ja väri on minulle kovasti mieleinen.  Kiitos kovasti paketista.

Niin ja kiitos, tuli kortti perille aiemmin, mutta jäi postaamatta, kun se siirtyi hetimiten muiden korttien joukkoon jääkaapin oveen. Ja täällä on vaihtelevasti ollut kylmää, tuossa aikaisemmin oli jo -6 astetta eräänä yönä, mutta sitten on ollut taas yli 10 astetta plussaa yöllä kun olen ajellut. Viime yönä satoi vettä ei siis vielä lunta täällä... Jaan siis lehteä työseni ja ajelen ympäriinsä autolla yöt :)

Nyt seuraavaksi pitääkin sitten ryhtyä ikävämpiin hommiin eli siivoamaan... No sitä helpottamaan saapui tällä viikolla voitto Kärkkäisen sikapäiväarvonnoista eli robotti imuri, voi olla että tänään kyllä joutuu hommiin myös Dyson kun tuo robotti ei ihan jokapaikkaan pääse, mutta kiva lisä se on :)


Sitten pitää käydä vaidattamassa Jannella renkaat, kun uudessa autossani on vain yhdet vanteet renkaisiin... No pitää laittaa samalla kesäkumeihin tilaukseen vanteet, muuten en vielä olisi kiirehtinyt vaihtamaan, mutta öisin kun ajelen pitkin ja poikin on oltava pitävät renkaat alla. Ja toinen asia mikä pitää hoitaa on käydä tilaamassa uusi pankkikortti, kun nykyinen rupeaa temppuilemaan, ei ole kiva olla tankaamassa ja todeta että kortti ei toimi...
3 kommenttia:

  1. Kivat korvikset, kaunista lankaa ja muutenkin hieno Taikapallopaketti!

    VastaaPoista
  2. Jess!!
    Väri siis osui nappiin langan kanssa - ilmankos se pomppas ''kaupassa'', että ''Olen Rian värimaailmaan sopiva'' ;) Ja mukavaa, että uusi tuttavuus on - ainakin itse tykkään, että löytyy uusia tuttavuuksia - jotka mahdollisesti jääpi ''kuvioihin'' ja itsekki joskus ostaa^^ :)

    VastaaPoista